Мы продаем только качественные препараты, имеющие все необходимые сертификаты.

oglekļa lāzera pīlings - ādas attīrīšana un atjaunošana

Kas ir oglekļa pīlings?

Šis pīlinga veids sastāv no divām daļām: nanogēla uzklāšanas un sekojošas epidermas apstrādes ar neodīma lāzeru. Ko dara oglekļa dioksīda nanogels? Tātad procedūra ietver oglekļa dioksīda nanogēla, ko parasti sauc par oglekļa dioksīdu, uzlikšanu. Šķiet, ka tieši šis CO2, ko mēs izelpojam, var būt noderīgs mūsu ķermenim? Galu galā mēs esam pieraduši uzskatīt šo gāzi par sabrukšanas produktu, mūsu ķermeņa atkritumu produktu. Mums palīdz bioķīmija, proti, dāņu fiziologs K. Bors, kurš atklāja saistību starp skābekļa absorbcijas palielināšanu no asinīm mīkstajos audos, izmantojot oglekļa dioksīdu. Kas notiek, ja epidermu uzklājam ar oglekļa dioksīdu? Organisms šo situāciju uztver kā skābekļa trūkumu ādas šūnās un aktivizē skābekļa atbrīvošanas procesu no hemoglobīna asinīs un arī paātrina asinsriti. Novecošanās process ir tieši saistīts ar skābekļa koncentrācijas samazināšanos dermā un epidermā un izraisa vielmaiņas procesu palēnināšanos, enzīmu aktivitātes samazināšanos un asinsvadu sklerozi. Rezultātā, lietojot kosmētiku ar oglekļa dioksīdu, no asinīm uz epidermas šūnām nonāk vairāk skābekļa, kas izraisa šūnu vielmaiņas aktivizēšanos. Un tas, savukārt, izraisa pastiprinātu ādas šūnu atjaunošanos, reparatīvos procesus un atjaunošanos. Tāpat želejas sastāvā atkarībā no ražotāja var būt antioksidanti, minerālvielas, vitamīni, hialuronskābe. Un šīs sastāvdaļas arī pilda savas funkcijas. Ko lāzers dara šajā procedūrā? Mēs labi zinām, ka gandrīz neviena kosmētika nespēj iekļūt dziļākajos ādas slāņos. Tāpēc kosmetologi nanogelam pievienoja neodīma lāzeru, kas var vienkārši iekļūt 2 līdz 6 mm dziļumā. Šajā procedūrā lāzers iedarbojas divos veidos: no vienas puses, tas iekļūst dziļajos ādas slāņos, veicinot to uzsilšanu (fototermolīzes procesu), kas veicina trešā tipa kolagēna ražošanu, kas. To sauc arī par jauniešu kolagēnu. Un, no otras puses, uz ādas virsmas lāzers iztvaicē sasalušo želeju kopā ar atmirušajām šūnām no stratum corneum.  

 


Turklāt neodīma lāzera stars ievērojami samazina melanīna recekļu veidošanos, ja tādi ir, un iznīcina patogēnos mikrobus. Rezultātā procedūra sastāv no divām daļām: Āda tiek pārklāta ar plānu melna nanogēla kārtu, kas satur oglekļa dioksīdu, un tiek atstāta pilnībā nožūt. Gēls izvada toksīnus, uzsūc sebumu, izvelk no porām nevajadzīgās vielas un salīp kopā ar mazākajām atmirušajām daļiņām raga slānī. Un pats galvenais, tas paātrina asinsriti un palielina skābekļa plūsmu no asinīm uz epidermas šūnām. Lāzers kopā ar želeju sadala visu, ko tas ir absorbējis. Impulsa ilgums ir dažas nanosekundes, taču ar to pietiek, lai iznīcinātu patogēnus, kas izjauc mikrobiomu. Un notiek arī fototermolīze - dziļo slāņu uzsildīšana, lai palielinātu kolagēna un elastīna ražošanu. Tātad, kam ir piemērots lāzera oglekļa pīlings? Oglekļa pīlinga procedūrai ir ārstnieciska iedarbība dažādu etioloģiju ādas iekaisuma procesu ārstēšanā; atlikušie procesi pēc traumām, apdegumiem; hiperpigmentācijas procesi, jo lāzers sadala melanīnu; toksīnu noņemšana no ādas; palielinot un stimulējot trešā tipa kolagēna ražošanu - atjaunošanai. Tāpēc šāda veida pīlings ir indicēts šādiem nosacījumiem: paplašinātas poras, pinnes un melni punktiņi, rosacea; traucējumi sebuma ražošanā; palielināta pigmentācija; grumbas, tvirtuma un elastības zudums; nevienmērīgs epidermas reljefs, rētu klātbūtne. Papildus sejas karbonpīlingam šī procedūra tiek veikta arī citām ādas vietām, piemēram, mugurai, pleciem, ko skārušas slimības, kuras var izārstēt ar oglekļa lāzeru.

Kādas ir oglekļa tīrīšanas priekšrocības?

Šī procedūra ir lieliski piemērota gan sievietēm, gan vīriešiem jebkurā vecumā. Uzrāda labus rezultātus gan pusaudžu ādas ārstēšanā, gan strādājot ar nobriedušu ādu. Oglekļa pīlings veic šādas funkcijas: atjauno dabisko pH līmeni un normalizē vielmaiņas procesus; ārstē iekaisumu; regulē sebuma veidošanos; sašaurina poras; samazina pigmentāciju; nodrošina redzamu rezultātu pēc pirmās sesijas; neizraisa sāpes; nav nepieciešama nopietna rehabilitācija, dažkārt izraisa nelielu apsārtumu, kas ilgst līdz 3 dienām. Un arī nākamajā dienā pēc seansa iespējams neliels pīlings.

Comments